SWEDPOS goes Down Under

20121113-122058.jpg
Platsen är Brisbane, Australien och för några timmar sedan gick startskottet för International Psycho-Oncology Society’s årliga världskongress.

Extra spännande är att kongressen i år samarrangeras med den nationella onkologiska föreningen COSA vilket sammanför kliniker och forskare inom cancerrehabilitering med motsvarande inom onkologin. Ett unikt och enormt givande initiativ! Tänk om SWEDPOS och Svensk Onkologisk Förening någon gång skulle ta sig an ett liknande samarbete…

20121113-122617.jpg
Självklart är SWEDPOS på plats och representerade genom flera medlemmar. Från styrelsen är Pia Dellson, Margareta Hedström och Patrik Göransson tillresta. Vi har redan lagt två spännande dagar med workshop inom ramen för IPOS Psychosocial Academy bakom oss och satt tänderna i tre dagar med föreläsningar, paneldiskussioner, seminarier och posterpresentationer.

20121113-122707.jpg
Vi gör vårt bästa för att dela med oss av våra upplevelser från konferensen även om vi numera lyder under en Anna tidzon (och årstid) än er hemma i Sverige. Smidigast sättet att följa vad som händer är på Twitter där den officiella # är #COSAIPOS. Ni får gärna framföra frågor, synpunkter och idéer till vårt egna Twitterkonto @SWEDPOS.

Varma hälsningar från oss SWEDPOSare Down Under!

Lämna ett svar