Viktig information inför nationell träff i Halmstad 12-13 maj

Har du fått bekräftelse på att du är anmäld till SWEDPOS nationella träff i Halmstad 12-13 maj? Om du inte fått det men planerar att delta behöver du anmäla dig genom att klicka på denna länk.

Nu är det mindre än 3 veckor kvar tills vi träffas i Halmstad för ett seminarium med spännande presentationer från och diskussioner kring projekt som har för avsikt att omsätta visionen ”cancerrehabilitering för alla berörda” i praktiken.

Här kan du ta del av programmet och anmäla dig till den nationella träffen

Anmälan är öppen till och med 4 maj  

Det verkar dock tyvärr som att vissa webbläsare har haft problem med anmälningsformuläret varpå det finns de som har anmält sig men där anmälan inte nått oss vilket kan göra det hela lite rörigt. Från om med nu kommer alla vars anmälan registrerats få bekräftelse via mejl inom 24 timmar. Om du har anmält dig men inte fått en bekräftelse behöver du alltså anmäla dig igen.

Har du någon som helst fundering kring dessa dagar, vart man kan bo i Halmstad eller hur man tar sig till sjukhuset från flygplatsen eller tågstationen så är du hjärtligt välkommen att kontakta mig på ordforande@swedpos.se

Efter sista anmälningsdag kommer jag även sammanställa viktig information och skicka till alla deltagare via mejl.

Vi ses i Halmstad!

/ Patrik Göransson, ordförande SWEDPOS

Lämna ett svar